Azure

Pitate se šta je Azure? Mi Vam samo možemo reći da Azure može biti sve što želite da bude. Azure je Microsoft otvorena i fleksibilna cloud platforma koja obuhvata širok spektar različitih servisa preko kojih možete da brzo izgradite, razvijete i upravljate aplikacijama u globalnoj mreži koja se nalazi u Microsoft Datacentru bez stavljanja fokusa na infrastrukturu. Koristeći alate možete kreirati aplikacije za skoro bilo koju namenu da zamislite i možete integrisati javne aplikacije za cloud u Vaše postojeće IT okruženje. Imate opciju da u potpunosti pređete na cloud ili da izaberete hibridni pristup gde se postepeno prebacujete sa on-premise na cloud. U tom slučaju Microsoft Vam daje alate za sinhronizaciju kako bi premostili on-premise i Azure.


Najbrži način za stvaranje promena

U smislu brzine deploymenta, operacija i brzine skalabilnosti, Microsoft Azure je daleko ispred on-premise rešenja. Ukoliko želite da proširite Vaše operacije, tim ili Vaš workload, Azure je najlakši i najbrži način da usvojite novine. Omogućava automatski ažuriranje usluga i operativnih sistema i mehanizme za distribuciju opterećenja, bez prekida Vaših usluga.

Uz Azure jednostavnije nego ikada možete napraviti i globalno razvijati aplikacije koje su kompatibilne na svim popularnim web i prenosivim sistemima preko dostupnih Azure WebApps-a na Azure Marketplace-u.

ONE CLICK FILE SHARE
ONE CLICK SERVER
ONE CLICK BACK-UP
ONE CLICK DISASTER RECOVERY
 • Azure VM

  Azure VM (Virtuelne mašine) dozvoljavaju Vam da kreirate Vaše kastomizovane virtuelne mašine za samo par sekundi definišući operativni sistem, jezik i workload. Na ovaj način možete testirati, razvijati i dobijati feedback o radu na različitim virtuelnim mašinama veoma brzo što Vam omogućava agilan rad. Vaš tim dobija veću fleksibilnost rada sa svojim mašinama.

 • Azure AD

  Sa Azure Active Directory (AD) koji je multi-tenant, direktorij zasnovan na cloud-u i identity management service, IT administratori mogu omogućiti zaposlenima single sign-on (SSO) pristup višestrukim cloud SaaS aplikacijama kao što su Office 365, SharePoint i dr. Dodatno, omogućava i širok spektar usluga upravljanja identitetom (identity management services), koji uključuju i registraciju uređaja, višefaktorsku autentifikaciju, kontrolu pristupa zasnovanih na ulozi, role-based kontrolu pristupa i praćenje upotrebe aplikacija. Tako kompanije mogu da zadrže kontrolu nad procesima i da obezbede cloud bazirane aplikacije i njihovu upotrebu.

 • SQL baze podataka

  Azure obezbeđuje nadgledane SQL relacijske baze podataka, od jednog do neograničenog broja, što Vam štedi troškove za komponente, softver i potrebu za in-house ekspertizom.

 • Add-on usluge

  Add-on usluga dostupna u okviru Azure, Visual Studio team services nudi potpunu upotrebu ALM-a (alternativnog algoritma za upravljanje životnim ciklusom) u Microsoft-ovom oblaku. Programeri mogu otkriti i pratiti promene kodova, obaviti testiranje opterećenja i isporučiti aplikacije za produkciju radeći zajedno u Azure u čitavom svetu.

 • Prostor za skladištenje

  Sa velikom skalabilnošću i efikasnim načinom naplate, možete čuvati Vaše podatke kojima često pristupate sa velikom uštedom, i tako u Microsoft Azure izgraditi siguran i cost-effective storage plan.

 • Ušteda

  Sa Azure, nemate više potrebe da investirate u nove mašine, infrastrukturu ili zamenu zastarelih servera. Takođe Vam nestaje trošak za smeštanje, održavanje i hlađenje infrastrukture i servera. Kako je Azure ponuda fleksibilna što znači da plaćate prema Vašim potrebama i da možete proširivati pretplatu kad god Vam je to potrebno, bez troškova kod hardverskih problema, ušteda je evidentna.

 • Bezbednost

  Mnoge organizacije i dalje se drže on-premise jer veruju da je lokalno hostovanje podataka bolje i bezbednije u odnosu na čuvanje podatak na cloud-u. Međutim, to je samo mit. Azure usluge (kao što je Active Directory) imaju vrhunsku zaštitu za svoje podatke koja dodatno eliminiše rizik fizičke zaštite on-premise servera.

 • Brza i jednostavna podrška

  Svaka organizacija ima drugačije poslovne potrebe. Tu smo da Vam pomognemo u pronalaženju najboljeg rešenja baš za Vas. Zato nas slobodno kontaktirajte na mail prodaja@smart.rs

REFERENCE

српски