HR Portal

Sveobuhvatno rešenje za HR na jednom centralizovanom mestu.


Kreiramo portale orijentisane na ljudske resurse kako bismo organizacijama pomogli da pojednostave regrutovanje i zapošljavanje, upravljanje i procenu zaposlenih, kao i postupanje sa njihovim zahtevima, praćenje usaglašenosti sa politikama i procedurama.

Na jednom mestu možete pronaći sve što je potrebno da povećate produktivnost Vašeg HR tima.

JEDNOSTAVNO ZA RUKOVANJE

KOMPLETAN PREGLED SVIH ZAHTEVA ZA ODSUSTVO

AUTOMATIZACIJA POSLOVNIH PROCESA
 • Moduli HR portala

  Dosije zaposlenih

  Dosije zaposlenog sadrži sve relevantne i dodatne informacije o zaposlenom (ime i prezime; stručna sprema; dodatne kvalifikacije; datum rođenja; verski praznik; adresu stanovanja; bračni status; broj dece; priloženu dokumentaciju vezanu za zaposlenog; broj slobodnih dana; zahteve za godišnji odmor i plaćeno odsustvo; početak i kraj radnog odnosa; AD nalog; tim; primarni i sekundarni nadređeni; dodeljena prava nad HR portalom).

  Evidencija godišnjih odmora

  • Jednostavni koraci u apliciranju
  • Automatizovan proces zakazivanja i otkazivanja godišnjeg odmora sa obaveštavanjem putem email-a
  • Ažuran pregled svih zahteva za godišnji odmor

  Evidencija plaćenih odsustva

  • Veliki izbor razloga za odsustvo zaposlenog
  • Potpuno automatizovan proces sa već predefinisanim parametrima za podnošenje zahteva za odsustvo
  • Email obaveštenja sa generisanim rešenjem o plaćenom odsustvu

 • Brza pretraga

  Omogućena je brza pretraga zaposlenih po različitim kriterijumima, kao i ažuran pregled svih zahteva zaposlenih koji se mogu filtrirati po statusu rešavanja (odobreno, odbijeno, stornirano ili čeka se), radi lakšeg i bržeg rada.

 • Automatizovani procesi

  Procesi zakazivanja godišnjih odmora i podnošenja zahteva za plaćeno odsustvo sa sistemskih proverama traženih broja dana su automatizovani.

  Prilikom podnošenja zahteva, kao i odgovora nadređenih i HR službe na te zahteve, pristižu obaveštenja putem email-a svim relevantnim stranama.

  Omogućeno je grupno i pojedinačno odobravanje, odbijanje ili storniranje zahteva, kao i izmena podataka zaposlenih na HR portalu.

  Proces izdavanja rešenja je takođe automatizovan. Omogućeno je lako unošenje izmena u kreiranim obrascima Rešenja za godišnji odmor i Rešenja za plaćeno odsustvo, koji se nalaze u bibliotekama HR portala.

  Na početku svake godine, pokretanjem toka rada, ažurira se lista godišnjih odmora zaposlenih dodavanjem novih dana godišnjeg odmora na prethodno ne iskorišćene dane godišnjeg.

REFERENCE

српски