Licenciranje

Zahvaljujući nenadmašnim uvidom dobavljača, ali i veštinama pregovaranja našeg tima za licenciranje softvera, možete da uštedite novac, izaberete najproduktivniji softver za Vaše poslovanje i dobijete pristup softveru najnovijih generacija.


Budite u sigurnim rukama!

Smartov tim zna kako poslovanje izgleda iznutra. U korak pratimo sva složena pravila svetskih vendora, preko licenci za hibridne i cloud platforme, do aktuelnih ponuda za licenciranje koje će Vam učiniti poslovanje lakšim, efikasnijim i bezbednijim.

Naš fokus smo postavili na svako pojedinačno preduzeće sa svim svojim specifičnostima u pogledu potreba za licenciranjem i zahtevima u pogledu nabavke softverskih licenci. Zato naši klijenti mogu od nas da očekuju analizu zahteva, pružanje saveta i kvalitetnu ponudu kao najoptimalnije rešenje za svaku nabavku.

  • Spajamo Vas samo sa najboljima

    Tokom dugog niza godina, ostvarili smo strateška partnerstva i odnose sa industrijski vodećim vendorima i tako Vam omogućili lak pristup najboljim rešenjima, najnovijim tehnologijama i znanjima u industriji i povoljnim cenama.

  • Vaši interesi su na prvom mestu

    Program licenciranja je mnogo više od prikladnog načina kupovine softvera. Naš iskusni tim je spreman da Vam pomogne da pronađete programe licenciranja koji će Vam ispuniti poslovne potrebe a uz to blagonaklono uticati na Vaš budžet.

    Sa čvrstim odnosima koje smo ostvarili sa našim dobavljačima, uključujući Microsoft, Sophos, Acunetix, Adobe i Veeam, u prilici smo da Vas predstavljamo u razgovorima sa dobavljačima i da Vaš interes stavimo na prvo mesto kako biste svaki put postigli najbolje rezultate.

PARTNERI

REFERENCE

српски