O nama

Da bi neko bio prisutan na tržištu više od dve decenije, neophodno je da voli to što radi i mi često znamo da kažemo da je upravo ta strast i razlog našeg velikog uspeha i dugog postojanja. Sve što radimo, radimo sa velikom ambicijom i posvećenošću, i postavljamo uvek fokus na klijenta i njegove potrebe. Kompanija Smart d.o.o. osnovana je 2000. godine i na samom početku poslovanja pružali smo usluge u domenu stručne IT edukacije. Paralelno sa razvojem ove usluge razvijali smo i softverski inženjering, koji danas predstavlja jednu od dominantnih usluga koju pruža kompanija.

Naša ponuda je rasla sa potrebama tržišta, tako što smo pronalazili najbolje načine da pomognemo našim klijentima da u svoj fokus stave svoje core poslovanje uz upotrebu naših rešenja. Niz uspešno realizovanih projekata na bazi Microsoft Exchange-a, SharePoint-a, Cloud-a... pomogli su formiranju snažne referentne liste i omogućili dobijanje potvrde o stručnosti kroz značajna partnerstva. Danas u svom sastavu imamo visokostručne timove koji imaju dugogodišnje iskustvo u razvoju softvera, timove koji Vam mogu pomoći u informatičkom infrastrukturnom razvoju, licenciranju softvera ili odgovarajuće pretplate za Vaše poslovanje.

Takođe ste na pravom mestu ukoliko želite da zaštitite svoju mrežu, sistem i podatke sa kvalitetnim rešenjima najnovijih generacija. Kao distributer Sophos rešenja i raširenu partnersku mrežu u ovom regionu, možemo Vašu zaštitu podići na najviši nivo.

999
Godina
999 +
Zaposlenih
999 +
Projekata
999 +
Klijenata

O TIMU

Kompaniju čine ljudi koji svakog dana doprinose ostvarivanju rezultata i postavljenih ciljeva.

Bez obzira na to da li ih možete videti kada predstavljaju lice kompanije ili kreiraju nove, inovativne proizvode daleko od očiju javnosti, zajedno stvaraju uspešne priče.

Sinergijski rad i dobra komunikacija su ključne u tom procesu. Zato i nastojimo da negujemo prave vrednosti u našoj kompaniji koje prepoznaju svi članovi našeg tima.

Upoznajte naš SMART tim!

SMART TIM

Dobri timovi postaju još bolji kada se udruže.

U cilju ostvarivanja zajedničkih poslovnih interesa iz oblasti informacionih tehnologija, kao i u stvaranju uslova za dalji razvoj i uspeh, SMART je 2013. godine posredstvom kompanije SAGA postao deo New Frontier Group, lidera u digitalnoj transformaciji na području Centralne i Istočne Evrope i tako se pridružio jednom uspešnom i moćnom timu. Od 2006. godine kada je osnovana u Beču, New Frontier Group proširila je do danas svoje poslovanje na preko 15 zemalja sa podružnicama u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Rusiji, Turskoj, Bliskom Istoku, USA, Kanadi i Australiji.

Ono što je, prema Gartnerovoj listi, danas čini jednom od 10 najuspešnijih sistem integratora u Centralnoj i Istočnoj Evropi je visoko specijalizovan IT kadar, njih preko 2000, koji pomaže klijentima da iskoriste sve mogućnosti koje pruža digitalna ekonomija. U skladu sa našim motom „Oblikovanje budućnosti, postizanje rezultata“ uspešno implementiramo inovativna rešenja koja redefinišu poslovanje velikog broja klijenata širom regiona, ali i van granica Evrope.

Image
XAPT USA
www.xapt.com
XAPT Canada
www.xapt.com
Teligent – Russia
Technoserv Consulting – Russia
SAGA Montenegro
SAGA MK Macedonia
www.saga.mk
XAPT Romania
www.xapt.com
XAPT Hungary
www.xapt.com
SAGA NFG Bosnia and Herzegovina
www.saga.ba
NEW FRONTIER GROUP Austria
www.newfrontier.eu
XAPT Australia
www.xapt.com
SMART DOO Novi Sad, Serbia
www.smart.rs

SAGA, Serbia
www.saga.rs

NPS, Serbia
www.nps.rs

NEW FRONTIER INNOVA, Serbia
www.nfinnova.com

PARTNERI

IZ NAŠEG INFORMATIVNOG CENTRA

српски