COMING – Computer Engineering novi partner u Sophos mreži

Zadovoljstvo nam je kao Sophos Distributeru za EMEA region, što Vas možemo informisati da je Sophos mreža partnera bogatija za još jednog vrednog člana, kompaniju COMING – Computer Engineering. Novo partnerstvo će unaprediti sposobnost kompanije COMING – Computer Engineering da zadovolji globalnu potražnju kupaca za kompletnim rešenjima za sajber bezbednost.

COMING – Computer Engineering, vodeća provajder ICT kompanija u Srbiji i regionu u oblasti sistem i Data centar integracije, virtuelizacije, poslovnih rešenja i cloud usluga za potrebe poslovanja, od kraja aprila se pridružila Sophos partnerskom programu. Ovaj novi odnos će kompaniji omogućiti da se prilagodi rastućim bezbednosnim zahtevima svojih kupaca i potencijalnih klijenata kako u Srbiji, tako i u regionu, pružajući neuporedive usluge nadzora i upravljanja sajber bezbednošću.

Pridruživanjem Sophos partnerskom programu, COMING – Computer Engineering će sada svojim klijentima ponuditi pristup Sophos-ovoj sveobuhvatnoj liniji vodećih rešenja za Unified Threat Management (UTM), web-a, e-pošte, krajnjih tačaka, mobilnih, mreža i rešenja za zaštitu podataka.

O COMING – Computer Engineering

Kompanija COMING – Computer Engineering d.o.o. osnovana je 1991. godine sa ciljem da kreira, razvija, implementira, prodaje i pruža usluge podrške IT sistema, kako bi izašla u susret potrebama i zahtevima klijenata i tržišta. COMING danas ima 90+ zaposlenih medju kojima su većina inženjeri elektrotehnike, sertifikovani predavači, kao i vrsni tehničari. COMING kancelarije se nalaze u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Korišćenjem najsavremenijih tehnologija projektuju ekonomski opravdane i pouzdane informacione sisteme koji imaju direktan pozitivan uticaj na poslovanje svojih korisnika (proizvodni, telco, medijski, javni i finansijski sektor) kroz više od hiljadu referentnih projekata.

Povezane vesti

српски