Razvoj softverskih rešenja

Prilagođeni razvoj softvera je način da se dobije konkurentska prednost na tržištu zbog superiorne funkcionalnosti koju pruža upravo to prilagođeno rešenje. Naš tim programera i poslovnih analitičara, ima iskustva u razvoju brojnih poslovnih rešenja za različite industrijske grane i poslovne vertikale. Kroz iskustvo i kvalitetnu bazu znanja, tim je u mogućnosti da pronikne u dubinu različitih poslovnih procesa koji čine sastavni deo Vaše organizacije i da efikasno doda vrednost Vašim postojećim procesima i poslovnim potrebama.


Naš osnovni cilj je da kroz konsultantske usluge obezbedimo podršku za Vaše poslovne procese, kao i koncept ili ideju kako bi se brzo i efikasno moglo sprovesti razvijanje aplikacija. Usluge su usmerene na sve kompanije koje nemaju dovoljno resursa da samostalno razvijaju podršku za poslovne procese.

Da bi usluga bila što kvalitetnija, potrebno je razumevanje poslovnog okruženja i potreba pre preporuke tehnološkog rešenja. Zato pažljivo osluškujemo naše klijente i dizajniramo, razvijamo, skaliramo ili nadograđujemo softver za rešavanje specifičnih zahteva i poslovnih ciljeva.

Rešenja su podržana konsultantskim pristupom koji generiše ideje, procenjuje poslovne procese i pomaže klijentima da formalizuju ideje, aplikacije ili procese.

ENTERPRISE REŠENJA
NAPREDNE WEB APLIKACIJE
RAZVOJ POTPUNO NOVIH REŠENJA
CROSS-PLATFORM PRIMENA
ANALIZA PODATAKA I UPRAVLJANJE INFORMACIJAMA
ODRŽAVANJE APLIKACIJA I PODRŠKA
 • Stručnost i ekspertiza

  Naši softverski inženjeri prate najbolje prakse, koriste najsavremenije tehnologije i upravljaju projektima po agilnim principima i metodologijama.

  Kroz dugogodišnje iskustvo praktičnog rada na projektima, kompanija Smart d.o.o. poseduje znanja na sledećim poljima:

  • Programiranje u C# programskom jeziku
  • Proširivanje mogućnosti SharePoint 2013/2016 On-Premises platforme izradom „custom“ rešenja
  • ASP.NET Development
  • MS SQL baze podataka
  • SharePoint Publishing (CMS)
  • Razvoj web servisa

 • Kako mi to radimo

  SARADNJA SA KLIJENTOM NA SVAKOM KORAKU
  ANALIZA POSLOVNIH POTREBA I OKRUŽENJA
  RAZVOJ SOFTVERA PREMA POTREBAMA KLIJENTA
  TESTIRANJE SOFTVERA
  IMPLEMENTACIJA SOFTVERA U SISTEM I OKRUŽENJE U DOGOVORENOM ROKU
 • Modeli projekata

  Investicija zavisi od tehničke zahtevnosti, rizika, hitnosti, alata i tehnologija koje se upotrebljavaju. Koristimo napredne razvojne alate koji nam omogućavaju stvaranje koda visokog kvaliteta sa uštedom u resursima i vremenu.

  Projekti sa fiksno utvrđenom cenom, mogu biti primenjeni samo kada su obim posla, raspored i zahtevi projekta tačno definisani. Tada se bira najpogodniji tim programera, tehnologija i upravljačkih resursa.

  Sa druge strane, imamo agilne modele projekata čije se specifikacije menjaju tokom razvojnog procesa. Angažovanje se nadoknađuje po časovima, danima, nedeljama ili mesecima angažovanja naših programera. Ovaj model je najpogodniji zbog svoje visoke fleksibilnosti, klijentima koji sa nama žele da ostvare dugoročnu saradnju.

  Ugovor između klijenta i Smart-a, garantuje dogovorene uslove, poverljivost, prava intelektualne svojine i service level agreements.

  Ovi osnovni modeli mogu biti primenjeni i na projekte koji nisu vezani za razvoj softvera.

 • Prednosti prilagođenih softverskih rešenja

  KONKURENTSKA PREDNOST
  AUTOMATIZACIJA PROCESA I POSLOVANJA
  POTPUNO NOVI NIVO EFIKASNOSTI I PRODUKTIVNOSTI
  MODERNIZACIJA ZASTARELIH APLIKACIJA
  OBEZBEĐIVANJE INTIUTIVNOG KORISNIČKOG SERVISA
 • Oblasti delovanja

  Smart razvojni tim pruža usluge razvoja poslovnih rešenja u sledećim oblastima poslovanja: business to business, business to consumer, content management, upravljanje odnosima sa kupcima, planiranje resursa i optimizacija poslovne efikasnosti (što uključuje poboljšanje toka posla, process streamlining itd.)

REFERENCE

KONTAKT

  српски