Sophos zaštita za Multi-cloud svet

Cloud computing je jednostavan način obezbeđivanja i deployment-a IT infrastrukture - mreža, compute kapacitet, skladištenje i baza podataka. Cloud servis provajderi Amazon Web Services (AWS) i Microsoft Azure postali su sve popularniji i pomažu Vam da proširite Vašu već postojeću infrastrukturu, skalirate po potrebi bez ugrožavanja kapaciteta, kao i da raspoređujete aplikacije i workloads bilo gde u svega nekoliko minuta. Dok AWS i Microsoft Azure upravljaju bezbednošću Vašeg cloud-a, Vi ste odgovorni samo za sigurnost Vaših aplikacija i podataka u cloud-u.


Zaštita za AWS, Azure i Google

Zaštita Kubernetes klastera, Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud Platforme i Infrastructure-as-Code okruženja od najnovijih pretnji i ranjivosti u konfiguraciji omogućena je direktno iz Sophos Central jedinstvene konzole za upravljanje.

AWS: Samostalni, HA i auto-scaling network zaštitni zid; workload zaštita za EC2; konfiguracija i upravljanje ranjivostima za mrežnu zaštitu, EC2, EKS, Storage, IAM, ECR i Docker Hub container registries, GitHub i Bitbucket IaC okruženja i Lambda.

SECURE AWS

• Microsoft Azure: Samostalni i HA mrežni firewall; workload zaštita za virtuelne mašine; konfiguracija i upravljanje ranjivostima za mrežnu zaštitu, VMs, AKS, Storage, IAM, ACR i Docker Hub container registries, GitHub i Bitbucket IaC okruženja i serverless funkcije.

SECURE AZURE

• Google Cloud Platforma: Workload zaštita za virtuelne mašine i konfiguracija i upravljanje ranjivostima za mrežnu bezbednost, VM-e, GKE, Storage i IAM.

SECURE GOOGLE CLOUD

Kao Sophos partner i regionalni distributer od 2003. godine, imamo bogato iskustvo i ekspertizu sa Sophos rešenjima. Ako imate dodatna pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate…

 • Zaštita mreže

  Zaštitite Vašu mrežu sa vrhunskim all-in-one firewall rešenjem i sinhronizovanom zaštitom sa cloud radnim opterećenjem radi automatizacije izolacije i čišćenja malvera.

  VIŠE DETALJA
 • Cloud Workload zaštita

  Intercept X for Server osigurava da virtuelne mašine i virtuelne radne površine ostanu zaštićene od najnovijih pretnji, uključujući ransomware, fireless napade i cloud-specifične malvere.

  VIŠE DETALJA
 • Cloud Security Posture Management

  Cloud Optix kontinuirano nadgleda cloud okruženja, automatski identifikujući ranjivosti, osiguravajući usklađenost i brži odgovor timova na pretnje.

  VIŠE DETALJA
 • Optimizujte Cloud troškove

  Pratite Cloud usluge uporedo na jednom ekranu, primajte nezavisne preporuke za smanjenje potrošnje i identifikujte pokazatelje kompromisa.

  POGLEDAJTE VIDEO
 • DevSecOps

  Besprekorno integrišite bezbednosne i provere usklađenosti sa svojim CI/CD pipeline-ovima, osiguravajući bezbednost tokom celog životnog veka aplikacijske strukture.

  VIŠE DETALJA
 • Zaštita podataka

  Automatski otkrijte usluge skladištenja i pogrešno konfigurisane grupe, identifikujete IT „senke“ u cloud aplikacijama i zaustavite ransomware sa najboljom zaštitom na svetu.

  VIŠE DETALJA

REFERENCE

српски