Bezbedan rad na daljinu sa Zero Trust Network Access | Sophos ZTNA Academy


Pridružite nam se – Sophos ZTNA Akademija 

23. i 24. februar 2022. | 10:00 – 11:00 CET 

Pridružite nam se na ovoj ekskluzivnoj akademiji, gde ćemo Vam stručnjaci iz Sophos-a predstaviti ažuriranja o najnovijim metodama zaštite mreže – Sophos ZTNA (Network Trust Access).

Danas postoji ogroman porast sa kojim se suočavaju IT timovi omogućavajući zaposlenima da rade i bezbedno pristupaju resursima sa bilo kog mesta, na bilo kom uređaju – bilo da se ovi resursi nalaze na serverima u kancelariji, u aplikacijama zasnovanim na cloud-u kao što su Office 365 ili Salesforce , ili u privatnom ili javnom cloud okruženju.

Sophos ZTNA primenjuje principe nultog poverenja: ne verujte ničemu, proverite sve. Pojedinačni korisnici i uređaji postaju sopstveni mikro-segmentirani perimetar koji se stalno proverava i verifikuje. Sa nultim poverenjem, korisnici više nisu „na mreži“ sa svim impliciranim poverenjem i pristupom koji obično dolazi sa tim.

Najbolja stvar je što je Sophos ZTNA jedino rešenje za pristup mreži bez poverenja koje je čvrsto integrisano sa endpoint proizvodom sledeće generacije – Sophos Intercept X.

Pridružite se Sophos ZTNA akademiji i naučite koliko je lako implementirati siguran daljinski rad sa Sophos tehnologijama.

U prvom delu ćete dobiti pregled ZTNA koncepta i saznati kako se ZTNA razlikuje od tradicionalne zaštite pristupa mreži. Drugi deo govori o tehnologiji iza ZTNA i pokazuje kako možete da instalirate i upravljate ZTNA preko Sophos Central-a.

 

Dodatno, imaćet priliku da pitate Sophos eksperte uživo putem chat-a.

Unapred se radujemo što ćemo Vas videti na akademiji!
Vaš Sophos i Smart tim

Napomena: Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete akademiji, registrovani učensici će dobiti pristup snimljenim sesijama putem email-a nakon završene Akademije. Akedemija je besplatna.

Povezane vesti

српски